De mai bine de 10 ani producem dulciuri din ciocolată autentică, folosind doar ingrediente naturale, selectate și prelucrate cu grijă. Fiecare produs poartă amprenta familiei noastre și angajamentul față de calitate. De la tată, la fiu, la nepot și către următoarele generații.
Totul a început cu seniorul familiei noastre, Rotaru Ion Fiodor, care a pus bazele acestei afaceri. În primii ani, ne ocupam doar de prelucrarea și aprovizionarea cu prune uscate a marilor companii locale. Acestea aveau nevoie de un produs mai calitativ, natural, care în 2010-2012, putea fi găsit doar la noi.
Ne amintim și acum acea masă de sărbătoare, din 2012, unde am învelit pentru prima dată prunele noastre în ciocolată, așa, ca un experiment și cum s-au luminat fețele oaspeților când le-au gustat. Atunci s-a născut ideea.
Aveam materia primă și dorința de a face ceva special. Ne rămânea doar să ne-apucăm de treabă. Atunci am început să construim ceea ce astăzi este Rifero – un brand dedicat dulciurilor autentice, realizate cu grijă.
La Rifero, știi ce găsești în cutie. Ne pasă de fiecare produs pe care îl punem pe masa oamenilor. Mâncăm ceea ce producem și ne mândrim cu faptul că ciocolata noastră este naturală, fără ulei de palmier și fără conservanți.