Rifero – Marca comercială a anului 2015

La data de 7 iunie 2016 a avut loc Gala Businessului Moldovenesc, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Marca comercială „Rifero” a primit Medalia de Aur la categoria „Produse alimentare”, nominația „Aprecierea Consumatorilor” Le mulțumim tuturor consumatorilor produselor „Rifero” pentru apreciere!

Tîrgul cadourilor de Paşte, ediţia a V-a la Moldexpo

Vă invităm să vizitați standul “Rifero” la cea de-a V-a ediție a Tîrgului cadourilor de Paşte, care se va desfăşura în perioada 23 – 29 aprilie 2016 la CIE Moldexpo. Pentru sărbătoara de Paști am pregătit produse noi ”Ou de Paști” și ”Mieluț de ciocolată”, la fel va fi și ”Iepurașul de ciocolată”.

Rifero la expoziția națională „Fabricat în Moldova” 2016

Rifero participă la cea de-a XV-a ediție a Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova” 2016, organizată de Camera de Comerț și Industrie. Expoziția va avea loc în perioada 03-07 februarie 2016, la centrul expozițional CIE Moldexpo. Vă invităm să vizita-ți standul Rifero, unde vor fi prezentate produsele noi marca ”Rifero”. Deasemenea ve-ți putea beneficia de achiziții la preț de producător.

Rifero acum și în Linella!

Din 10 decembrie 2015, ciocolatele Rifero pot fi procurate și în magazinele Linella. Datorită rețelei de magazine Linella, am extins rețeaua de distribuție Rifero și în regiuni precum Telenești, Bălți, Glodeni, Basarabeasca, Vadul lui Vodă, Rîșcani, Stăuceni, Taraclia, Comrat, Ceadîr Lunga, Durlești.